Aroma’s

Op deze pagina kan je lezen over onze meest verkochte geuroliën. Bent u op zoek naar een andere geur? Voor een bepaalde situatie of een speciale plek? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om samen op zoek te gaan naar de beste geur(en).

Top Aroma's

NaamDoelPlekPrijs 200 ml
CYPRUS
Rustgevend en activerendThuis, school, kantoor, kleedkamer€ 39,00
FOCUSConcentratieThuis, school, kantoor, laboratorium, studieplekken€ 39,00
FRESHPositief gevoelThuis, school, kantoor, medische plekken€ 39,00
ELEGANTWarm, positief gevoelThuis, school, kantoor, kinderdagverblijf€ 39,00

Aroma’s voor scholen, kantoren, gebouwen, ziekenhuizen ed

Onze Chypre aroma’s worden gebruikt in situaties waar veel (verschillende) mensen zijn. Denk hierbij aan scholen, kantoren, gebouwen, ziekenhuizen ed. Wij bieden de 4 volgende geursensaties aan:

  1. CYPRUS : Unieke combinatie van een rustgevende geur, maar daarnaast juist ook activerend werking. Gecreëerd door een unieke samenwerking van geurnoten. Erg populair en gewild. ACTIEPRIJS voor de 200 ml flessen.
  2. FOCUS:  Een subtiele geur, gemaakt voor optimale concentratie. Er komt een geurencombinatie vrij waarbij de bloemengeur een belangrijke rol speelt. Op onze geurmachines kan voor deze geuraroma een lage intensiteit worden gekozen. Hierdoor is deze geurolie zeer goedkoop in gebruik.
  3. FRESH: Deze zachte aroma geeft mensen een positieve gevoel. Een frisse geur, met een (verborgen) houtachtige geurencombinatie. Een algemene geur geschikt voor ‘medische’ plekken. ACTIEPRIJS voor de 200 ml flessen.
  4. ELEGANT: Een zachte warme geur, waarbij amber en musk een mooie rol spelen in de geurencombinatie. De citrus geuren zorgen voor de elegante vormgeving.