Onze missie is om ‘geur verspreiden‘ zo goed mogelijk te laten verlopen. Hiervoor heb je nodig een geurmachine (koudverneveling) en een geschikt aroma. Dit is precies wat wij aanbieden. Een heerlijke geur voor thuis, of betaalbare geurmarekting. Maar de overblijvende vraag is natuurlijk: Welke geur wil je verspreiden?

Hoe kan je het beste een geur verspreiden?

Zoals hierboven al genoemd heb je de juiste geurmachine nodig en natuurlijk de juiste geur (aroma). Maar voor het verspreiden van de geur zijn nog meer aspecten belangrijk. Deze vragen hebben wij ons zelf gesteld, en hebben daarop het beste antwoord ook voor het verspreiden van een geur voor jou:

  1. Zijn er ook makkelijk bedienbare geurmachines? Ja, altijd gebruik van Scent Marketing App.
  2. Wordt er rekening gehouden met het verbruik van de dure aroma’s? Ja, onze machines zijn zeer zuinig in verbruik.
  3. Kunnen de geuren in elke ruimte worden verspreidt? Ja, onze 6 basis-geurmachines voldoen voor 95% aan deze eisen.
  4. Kunnen we verschillende geuren worden geprobeerd? Ja, dit is altijd in overleg mogelijk.

Heeft u nog een vraag? Wij geven er graag antwoord op!

Welke geur wil je verspreiden?

Wij hebben zeer goede geuren, die allemaal uit drie geurnoten bestaan. Hierdoor kan je de geur op de best mogelijke manier verspreiden. Dit komt doordat om verschillende momenten bepaalde geurnoten ons bereiken. Een juiste combinatie van geurnoten zorgt voor de unieke verspreiding van de geur. Dan moet je op zoek gaan naar een aroma die in de ‘ruimte past’. Hieronder zie je 4 geuren die geschikt zijn voor vele situaties.

Top Aroma's

NaamDoelPlekPrijs 200 ml
CYPRUS
Rustgevend en activerendThuis, school, kantoor, kleedkamer€ 39,00
FOCUSConcentratieThuis, school, kantoor, laboratorium, studieplekken€ 39,00
FRESHPositief gevoelThuis, school, kantoor, medische plekken€ 39,00
ELEGANTWarm, positief gevoelThuis, school, kantoor, kinderdagverblijf€ 39,00

Welk geursysteem moet ik kiezen?

Onze geurmachines maken gebruik van koudverneveling en nanotechnologie. Hierdoor kunnen ze onze aroma’s op de best mogelijk manier verspreiden. Daarnaast zijn onze geurmachines zeer zuinig. Natuurlijk door de manier waarop ze gebouwd zijn, maar ook door de handige APP. Met onze Scent Marketing APP heb je alles onder controle. Dit alles op een makkelijke en vertrouwde manier.

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

Geurmarketing voor iedereen

In wezen is geurmarketing niets nieuws. Loop langs een bakker en je merkt onmiddellijk hoe verleidelijk luchtjes kunnen zijn. Makelaars kennen al decennia de truc om een appeltaart te bakken als mensen een huis komen bezichtigen. Of wat dacht je hiervan: ‘De poelier heeft de kippetjes aan het spit echt niet buiten staan omdat het er zo mooi uitziet.’ Maar ook thuis wordt er tegenwoordig veel aan geuren verspreiden gedaan.

Ruiken is verlangen

Het is moeilijk weerstand te bieden aan wat je neus je vertelt. Ruiken is verlangen. Zelfs in de liefde is geur doorslaggevend. Neem de ‘sweaty T-shirt study’ uit 1995: mannen moesten twee dagen hetzelfde T-shirt dragen zonder parfum of deo te gebruiken. Vrouwen bleken de voorkeur te geven aan shirts van mannen met andere ‘compatibility genes’, die dus aanvullend op de eigen genen zouden kunnen zijn. Hoewel wetenschappers het hierover nog niet eens zijn, lijken er wel sterke aanwijzingen te zijn dat we onbewust, deels met de neus, een partner uitkiezen op basis van een verondersteld voordelig genenpakket.

Eigen geuren verspreiden

Geurmarketing in de huidige vorm – waarbij aroma geuren worden gebruikt – is komen overwaaien uit Las Vegas. In het gokwalhalla van Amerika weten ze al langer hoe ze mensen met nudging, onbewuste beïnvloeding van gedrag (een nudge is letterlijk vanuit het Engels vertaald een por), moeten sturen zodat er zo veel mogelijk geld wordt verdiend. Omdat de hotels en casino’s veel op elkaar lijken, besloten ze eigen geuren te verspreiden, ook om de zware rooklucht te maskeren. Door de verspreiding van een lichte vanillelucht bleken mensen zich prettig te voelen.

Geen exacte wetenschap

Geurmarketing is geen exacte wetenschap. Maar er zijn inmiddels zoveel onderzoeken geweest, dat het wel in de ‘buurt’ komt. De praktijk wijst in ieder geval uit dat geuren verspreiden erg nuttig kan zijn. Er zijn veel onderzoeken verricht waaruit blijkt dat mensen een fijn ruikende winkel beter beoordelen, of een bus met een schone geur als veilig ervaren. Toch kun je niet zomaar stellen dat klanten langer in een winkel blijven of meer kopen vanwege de geur. Toch blijkt 20% meer omzet door het verspreiden van geuren in bepaalde situatie mogelijk te zijn.

Hoe wil jij een geur verspreiden?

Welk doel je ook hebt met geur verspreiden, wij denken graag mee aan de beste oplossing. Denk hierbij aan een zuinige geurmachine, maar ook een geschikt aroma. Neem contact met ons op en wij helpen je om jouw geur op de beste manier te verspreiden.

0 comments on Geur verspreiden

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *