Of je nu op zoek bent naar een geurapparaat voor thuis of voor speciale geurmarketing, wij bieden de beste geurmachines! Onze geurapparaten maken gebruik van koudverneveling en speciale aroma’s. Hierdoor garanderen wij de best mogelijk geurverspreiding. En ook de meest betaalbare geurmarketing.

8 extra tips over de geurapparaten

Hieronder gaan we verschillende dingen vertellen over het geurapparaat, die handig zijn om (extra) te weten. Een keuze maken voor een geurmachine hoeft niet heel erg moeilijk te zijn, maar soms moet je wel rekening houden met bepaalde aspecten. Onze top 8 van belangrijke tips:

1. Hoe werkt een geurapparaat?

Natuurlijk is het wel duidelijk dat je een geurapparaat en een aroma nodig hebt. Het geurapparaat zorgt voor de optimale verspreiding van de geur, alles is goed in te stellen. Hieronder zie je geurapparaten die wij aanbieden.

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

2. Jouw geurmachine heeft een subtiele geur nodig

Een geurapparaat is een speciale machine die geur verspreidt in een ruimte waar het nodig is, dit kan in een commerciële ruimte zijn maar ook in een woning en zelfs buiten. Geurmachines bestaan er in allerlei formaten en uitvoeringen, maar het is vooral belangrijk dat het geurapparaat sterk genoeg is voor de ruimte waarin het zijn werk moet doen. Subtiele geuren verspreiden is de belangrijkste functie, en daarom moet een geurtoestel ook niet te groot of te klein zijn.

3. Van WC tot schoolklas

Het juiste apparaat wat op de juiste manier is ingesteld, is een verrijking voor een ruimte en mensen. Zo stelt bijvoorbeeld een geurig ruikende toiletruimte mensen meer op hun gemak dan een tegenovergestelde situatie. En op deze manier zijn geurapparaten tegenwoordig op heel veel plaatsen te vinden. Maar veel mensen vergeten dat een geurapparaat ook in een winkel, kantoor of schoolgebouw zeer veel positieve resultaten kan opleveren.

4. De waarneming van mensen veranderen

Geuren betoveren mensen op verschillende manieren. Ontspannende geuren bestaan er, maar er bestaan ook geuren die mensen activeren. Er is veel onderzoek verricht naar de werking van geuren, omdat mensen er sterk op kunnen reageren. Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat verkopen kunnen stijgen door een goede atmosfeer in een winkel te creëren, en dat wachttijd in een wachtruimte korter kan aanvoelen door het verspreiden van een aroma in de lucht.

5. Onderschat ‘je neus’ niet

Mensen die zich in een metro begeven die naar citroen ruikt, voelen zich veiliger dan wanneer de citroenlucht er niet is. Alle geuren komen via onze neuzen ons lichaam binnen en de hersenen reageren daar direct op. Het is ongelooflijk wat de geur-emotie met mensen kan doen. Dit wordt heel vaak onderschat. Dit geldt natuurlijk alleen voor de mensen die kunnen ruiken, reukzin heeft helaas niet iedereen.

7. De stille kracht van geur

Er is een enorm aanbod van geuren en geurcombinaties. Exotische namen proberen de geuren samen te vatten wat natuurlijk ontzettend lastig is. Ieder zijn of haar smaak is weer anders dus wat voor de ene persoon lekker ruikt kan een compleet andere ervaring opleveren bij iemand anders. Bewezen is dat er tussen de culturen anders wordt gereageerd op diverse geuren. Waar bij ons de lucht van kaas nostalgie zou kunnen oproepen, kan dit bij iemand uit het Verre Oosten een totaal andere ervaring zijn. Geur is krachtig en doet wat met mensen.

8. Geur is emotie

Een bepaalde lucht kan ons terugvoeren in de tijd wat weer bepaalde herinneringen of zelfs hele sterke emoties kan oproepen. Geurmoleculen komen terecht in het deel van de hersenen wat precies over emotie en geheugen gaat. Vandaar dat geuren ons direct kunnen beetpakken en heel wat los kunnen maken, het geurgeheugen van de mens is enorm.

Kies nu jouw geurapparaat

Wij helpen graag om de het juiste geurapparaat te vinden. Maar natuurlijk ook een geschikt aroma. Neem nu contact met ons op, en wij helpen u verder!

0 comments on Geurapparaat: extra tips

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *