Onze grote geurmachines zijn geschikt als geurmachine evenementen. Een geurmachine geschikt voor buiten. Ook wordt deze zeer goed werkend geursysteem gebruikt als geurmachine theater. Wat duidelijk is: dit prachtige apparaat kan een ruimte van meer dan 1500  m2 voorzien van een heerlijke geur.

Onze geurmachine evenementen voor een grootschalige sfeer

Een openlucht evenement met geurmachines is duidelijk anders dan wanneer een evenement zich binnen vier muren en een dak afspeelt. Binnen werken met geurtoestellen kan altijd. En wanneer een ruimte te groot is voor één machine, is het bijplaatsen van meerdere geurmachines altijd een optie. De evenement beleving wordt totaal anders met een lekker aroma in de lucht.

Een ‘grote’ geurmachine voor buiten en binnen

Of het nu om een concert gaat of een industriële beurs, mensen zijn meer op hun gemak met een lekker aroma om zich heen en blijven daardoor langer ergens bij staan kijken. Dit is iets wat geurmarketeers nauwkeurig bestuderen. Het triggeren of interesseren en boeien van mensen voor producten, met behulp van geur is een mooie wetenschap.

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

De wind en zijn streken

Het gebruik van geurmachines buiten is een geval apart want geuren blijven buiten minder goed hangen dan binnen. De invloeden van de weersomstandigheden zijn groot en werken niet altijd mee, de wind kan de geuren vlug doen laten verdwijnen en dat is zonde. Belangrijk is dat er voldoende stroompunten zijn om de geurmachines aan te sluiten. De wind is de grootste boosdoener die alle geuren doet wegwaaien. Heen en weer slepen met een geurmachine is niet echt relaxed tijdens een feest dus voor een buitenevenement is het handig om meerdere krachtige geurmachines paraat te hebben staan.

Net als een droom

Niet alleen op evenementen en tijdens concerten, maar ook in pretparken wordt er gebruik gemaakt van geurmachines. Geurmachines realiseren dat het gevoel dat de wachttijd korter is, of om een attractie een extra beleving en diepgang te geven. Een fijne geur in de bioscoop tijdens een film, of een lekker aroma tijdens een dance party zijn inmiddels gemeengoed. De door geurmachines verspreide geuren leveren zichtbare verschillen en resultaten op, en op deze manieren genieten mensen van alle geuren en willen eigenlijk niet meer zonder.

Doelgericht

Experts in het aanbrengen van geur in een grote ruimte, hebben dankzij hun ervaring en kennis veel weet van de juiste plaatsing van de juiste geurmachines. Veel locaties bestaan uit grote gebouwen waar de plafonds hoog zijn. Het is niet de bedoeling de kostbare geuren in het luchtledige te vernevelen zodat deze boven de massa komen te hangen, en vandaar dat het inhuren van vakmensen zeker niet verkeerd is om een evenement goed te kunnen laten slagen. Binnen of buiten, op feesten, beurzen of in attractieparken, het verspreiden van een geur kan overal zolang er maar een stroompunt is. Kies nu voor onze geurmachine evenementen: neem nu contact met ons op.

0 comments on Geurmachine evenement

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *