De geurmachine heeft echt zijn intrede gedaan. Niet alleen voor de best mogelijke geurmarketing, maar ook zeker voor thuis. Door de unieke manier van geurverspreiding, zijn onze geurmachines (samen met de juiste geur) uniek.

Waar gebruik je de geurmachine voor?

De geurmachine die je kan gebruiken voor de perfecte geurmarketing zijn inmiddels zeer efficiënt en professioneel. Door gebruik te maken van slimme technologie, is deze manier van marketing niet meer uit de bedrijven, winkels en horeca weg te denken.

Kies nu jouw beste geurmachine! En vergeet de aroma niet!

Maar de kleine geurmachine wordt ook thuis veel gebruikt. Dit komt doordat dit de beste manier is om een geur te verspreiden, en daarnaast is het inmiddels niet duur meer.

Geurmachine SCENT E1

Waar moet een geurmachine aan voldoen?

SCENT-Electronics heeft 6 snel leverbare geurmachines. Wij verkopen alleen de best mogelijke geurmachine. Hierbij is het essentieel dat de gekozen aroma op een perfecte manier te ruiken is.

Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij bepaalde eisen aan elke gerumachine:

 1. Koudverneveling: elke geurmachine werkt volgens het principe van koudverneveling en nanotechnologie
 2. Perfecte instellingen: alles is in te stellen (dag, moment, intensiteit)
 3. Makkelijk bedienbaar: zonder APP is dit niet mogelijk, vandaar onze gratis Scent Marketing APP
 4. Betaalbaar: een eenmalige aanschaf, maar daarna heb je een zeer zuinige geurmachine
 5. Geluidsarm: alleen bij de verstuivingen hoor je de geurmachine

Duidelijk overzicht

Wij werken met een overzichtelijke manier van aanbieden van de geurmachine. Doordat al onze producten voldoen aan de kwaliteitseisen, kan je je bij de aanschaf van een geurmachine focussen op enkele andere belangrijke aspecten:

 • Grootte van de ruimte: hoeveel m2 wil je begeuren? Tip: gebruik verschillende kleine geurmapparaten.
 • Plaatsing: staand of hangend? En natuurlijk moet het esthetisch mooi zijn.
 • Prijs: al onze producten zijn gemaakt voor de betaalbare geurmarketing, maar natuurlijk hebben de geurmachines verschillende prijzen

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

 

Geurmachines in geuren en kleuren

Inmiddels is de geurmarketing ook doorgebroken in Europa. Daarom zijn er inmiddels ook al vele verschillende geurmachines. Maar er zit wel een belangrijk onderscheid tussen alle systemen die gebruikt worden in de geurmarketing. Wij hebben daarom een keuze gemaakt uit de beste geurmachines met daarbij de juiste geuren.

Wat kosten geurmachines eigenlijk?

De kosten van een geurmarketing bestaat in principe uit twee onderdelen. Allereerst de aanschaf van de juiste machine. Belangrijk hierbij is de grootte van de ruimte die gebruikt wordt voor de geurmarketing. Deze prijs kan je zien in de tabel hierboven.

Daarnaast heb je de etherische olie nodig. Onze aroma’s zijn 100% geschikt voor alle geurmachines. Door de koude verneveling van de oliën, maak je op de beste manier gebruik van de geuren.

Voorbeeld: Hoe lang doe je met 100 ml fruit aroma bij gebruik van de SCENT E1? Bij het dagelijks gebruiken, 12 uur per dag, op de laagste intensiteit: 6 maanden.

Wilt u weten hoe hoog de kosten zijn voor u specifieke situatie, neem dan contact met ons op.

Hoe werkt een geurmachine?

Natuurlijk kunnen we een ingewikkeld technisch verhaal gaan houden. Maar makkelijk is het om het gewoon even te laten zien:

Aandachtspunten bij het kopen

Er zijn eigenlijk een paar stappen die belangrijk zijn. Er zijn nog wel meer aspecten van de geurmarketing die de revue zullen passeren. Ook kan je altijd vragen stellen!

Maar om het duidelijk en overzichtelijk te houden hebben, werken wij met drie stappen:

 1. Wat is het doel van het verspreiden van geuren? Wij geven alvast enkele veel gehoorde redenen: meer omzet, neutraliseren andere geuren, fijn gevoel, betere concentratie, onbewust beïnvloeden enzovoort.
 2. In welke oppervlakte komt de geurmachine te staan? Wij hebben geurmachines die geschikt zijn voor 0-40 m2, 40-80 m2, 80-400 m2, 400-800 m2 en 800-1660 m2. Daarbij houden we rekening met het huidige luchtsysteem.
 3. Kies een geschikte geur? Kijk op onze pagina voor aroma’s.

Is geurmarketing voor onze winkel of kantoor wel geschikt?

Eigenlijk kan je direct antwoord geven op deze vraag: JA. Geurmarketing werkt op vele verschillende manieren. Een aangename, speciale geur, laat de mensen (onbewust) dingen doen waar ‘de eigenaar’ profijt bij heeft. Denk alleen maar aan eerder terug komen naar de zaak, of juist langer in de winkel blijven. Maar je kan ook denken ook betere concentratie en meer productiviteit. Momenteel zijn er veel mensen die de geurmachine gebruikt voor meer omzet (tussen de 10% en 30% is mogelijk), maar er zijn dus vele andere mogelijkheden,

Overal kom je ze tegen!

Er zijn vele opties voor het gebruik van onze geurmachines. Wij zetten hieronder de verschillende veel gebruikte mogelijkheden op een rij voor het gebruik van een geurmachine:

 1. Winkel: voor elke winkel kan een goed gekozen geur vele voordelen hebben!
 2. Thuis: steeds meer mensen maken gebruik van een professionele geurmachine voor een unieke geurervaring!
 3. Horeca: om geuren te neutraliseren en daarnaast een prettige geur te verspreiden.
 4. Evenementen: om de bezoekers ook een ongekende geurervaring te geven.
 5. Supermarkt: voor een betere omzet, onbewuste de klant beïnvloeden met de juiste geurmarketing.

Geurmachine winkel: Een geurige winkel verkoopt meer

Met onze geurmachine en de juiste geur zal je omzet tussen de 10% en 30% kunnen stijgen. Er zijn natuurlijk vele verschillende soorten winkels, dus voor elke situatie weten wij de beste geurmarketing te vinden. Wij hebben de beste geurmachines en geuren voor elke soort winkel. Voor een relatief kleine eerste investering en daarnaast maar een paar tientjes per maand (en soms nog veel goedkoper), kan je enorm mooie resultaten bereiken.

Geurmachine winkel

Geurmachine voor thuis

Tegenwoordig worden onze kleine geurmachines met APP ook steeds meer thuis gebruikt. Dit komt door de speciale manier van geurverspreiding i.c.m. de unieke aroma’s. Hier kan geen diffuser of geurkaars tegenop.

Wat een geurkaars niet voor elkaar krijgt (bron: NY Times)

Wij raden de SCENT E1 aan met de zeer geliefde aroma CYPRUS.

In de horeca worden veel geurmachines gebruikt

Natuurlijk is de horeca ook al erg snel ingesprongen in de geurmarketing. Op verschillende manieren maken ze gebruik van verschillende geuren. Een neutraliserende geur komt ook zeer vaak voor. En daarnaast een geur waardoor de klant zicht lekkerder voelt. Hierdoor langer blijft, meer besteld en vaker terugkomt.

Geurmachine SCENT E-10

Een geurtoestel voor evenementen

Er zijn zeer speciale geurmachines die gebruikt worden bij evenementen. Hierbij is vooral de grootte van de ruimte zeer belangrijk. Daarnaast natuurlijk of het binnen of buiten is. Ook een eventueel aanwezig ventilatiesysteem kan gebruikt worden. Zorgen voor een extra geur dimensie bij een evenement heeft zeer veel voordelen.

Een geursysteem in de supermarkt

Een veel gebruikte manier van geurmarketing vindt plaats in de supermarkt. Inmiddels een bewezen manier van marketing waardoor er erg veel extra wordt verdiend. Een duidelijk voorbeeld waarbij de investering van een geurmachine zeer voordelig kan uitvallen. Onze geurmarketingplan in de supermarkt heeft meerdere kleine geurmachines met unieke geuren:

Geurmarketing omzet

Andere plaatsen voor gebruik van geurmachines

Op steeds meer manieren wordt de geurmachine gebruikt. Er worden steeds meer mogelijkheden ontdekt om de geurmarketing te gebruiken. Mooie voorbeelden zijn:

 • Makelaarskantoren
 • Banken
 • Hoge Scholen, Universiteiten en Scholengroepen
 • Voedsel Groothandels
 • Kledingwinkels
 • Schoenenwinkels
 • Dierentuinen
 • Broodjes zaken
 • Chocolaterieën
 • Interieurzaken
 • Autodealers
 • Keukenzaken
 • Casino’s

Wij helpen je bij het kiezen van de geurmachine en geur!

Door onze ervaring met geuren, geurmachines en geurmarketing kunnen wij precies aangeven welke keuzes er gemaakt kunnen worden. De keuze voor een geurmachine hebben we zo makkelijk mogelijk gemaakt. Heeft u toch nog een vraag o.i.d. neem dan nu contact met ons op.

0 comments on Kies de beste geurmachine (en geur!)

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *