De afgelopen 10 jaren hebben duizenden bedrijven kennis gemaakt met geurmarketing bedrijven. Door gebruik van een geurmachine en een geschikte geur, kan je omzet zomaar met 10% stijgen. Een kleine investering voor velen, met een uniek resultaat.

Jouw eigen geurmarketing in je bedrijf

De afgelopen jaren is de geurmarketing bedrijven zeer populair geworden. Een nieuwe vorm van marketing die zeer veel voordelen in zich heeft. Niet alleen de bekende extra omzet die de geurmarketlng bedrijven kan opleveren, maar ook onverwachtste voordelen. Lees nu alles in dit artikel over hoe de bedrijven aan geurmarketing kunnen doen.

Wat is geurmarketing bedrijven?

Het gebruik maken van geuren in je bedrijf om bepaalde doelen te halen. Dit kan zijn uiteindelijk het verdienen van extra geld. Een goede geur heeft een positieve invloed op klanten, maar ook zeker op je eigen personeel. Door een geurmachine te gebruiken, kan precies de juiste geurmarketing bedrijven worden toegepast.

Welke geurmachine heb je nodig?

Belangrijk om te weten voor de juiste geurmarketing is welke geurmachine je nodig hebt. Wij hebben de 6 meest professionele en betaalbare geurmachines verzameld. Een eenmalige investering om gebruik te maken van een unieke geurmarketing. Kijk voorla naar de grootte van de ruimte waar de geurmachine in jouw bedrijf moet komen te staan.

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

 

Welke geur heb je nodig?

Net zo belangrijk als de keuze voor de geurmachine is de keuze van de juiste geur. Wij hebben voor elek situatie een aroma. Onze etherische oliën zijn geschikt voor alle geurmachines. Door de koude verneveling zal de geur op de perfecte manier verspreid worden. Maar daarnaast zal je aroma lang meegaan. Daarom hoef je vaak maar één keer per maand (soms zelfs maanden) je geurfles bij te vullen. Hierdoor zijn de kosten ook erg laag. Wij gaan altijd uit van 1 euro per dag.

Lees nu alles over onze aroma’s

Geurmarketing gemaakt voor bedrijven

Geurmarketing bedrijven is een concept waar nog niet iedereen van op de hoogte is en eventueel ook gevoelig kan liggen bij de consument. Echter geurmarketing bedrijven kan ervoor zorgen dat de consument zich net goed voelt in jouw bedrijf, sneller terug komt, sneller tot een aankoopbeslissing komt of langer in jouw bedrijf of winkel verblijft. Het kan dus een positieve invloed hebben op jouw verkoopcijfers, alsook zal de klant het bezoek aan jouw bedrijf als positiever ervaren en zo kan dit ook positieve recensies of aanbevelingen opleveren. Geurmarketing bedrijven heeft zoals je al kan vaststellen veel voordelen en kan dan ook veel betekenen voor jouw bedrijf.

Sectoren waarin geurmarketing veelvuldig wordt toegepast: geurmarketing bedrijven

Geurmarketing bedrijven komt vooral voor in de horeca (hotels, restaurants, enzovoort). Ze wensen in de horeca namelijk dat de klant iets langer blijft, zich goed voelt en sneller terugkomt. Daarnaast wordt het ook gebruikt in de wellness, beautysalons en ook winkels, zoals speciaalzaken, interieurwinkels, alsook kan het toegepast worden in showrooms of bedrijfsruimtes. Het is vooral belangrijk om geurmarketing te gebruiken in ruimtes waar klanten (of zakenpartners) beslissingen nemen.

Onze 6 geurmachines

Voor elk bedrijf hebben wij een geschikte geurmachine. Voor elke grootte, maar ook voor elk systeem. Vaak is een stand alone geurmachine al genoeg. Je hoeft hiervoor alleen elektriciteit te hebben. Een zeer makkelijke installatie. Daarna de tijd en de intensiteit instellen.

Scent-E: de geurpartner voor u

Aangezien het niet eenvoudig is om precies te weten welke geur jouw consument graag heeft en erbij zal helpen om terug te komen (loyaliteit op te bouwen), zich goed te voelen, sneller tot een aankoopbeslissing te komen of langer in jouw zaak of winkel te verblijven, kunnen wij jou hierbij helpen. Zo kunnen wij jou ook aanraden welk toestel het beste van toepassing is binnen jouw bedrijf of wat het beste in jouw interieur of bij jouw smaak en voorkeuren zal passen.

Andere mogelijke toepassingen van geurmarketing bedrijven 

Geurmarketing bedrijven kan ook toegepast worden om jouw personeel tevreden te stellen of een loyale band met hen op te bouwen. Dankzij geurmarketing bedrijven zal uw persoonlijke bijvoorbeeld minder snel van job veranderen of liever terugkomen, alsook langer blijven op de werkvloer. Het is namelijk belangrijk dat jouw personeel zich goed voelt binnen jouw bedrijf en geurmarketing bedrijven kan daar zeker bij helpen.
0 comments on Geurmarketing bedrijven

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *