Een veel gestelde vraag is: Hoe werkt een geurmachine? Wij leggen graag uit hoe de diverse geurmachines werken. Maar onze geurmachines werken met koudverneveling (en nanotechnolgie). Dit betekent dat onze aroma’s in hele kleine deeltjes in de lucht worden verneveld, waardoor een de best mogelijk geurbeleving ontstaat.

Lees nu meer over: Hoe een geurmachine werkt

Wij hebben diverse artikelen over hoe een geurmachine werkt:

Lees nu nog veel meer over de geurmachines en geuren in onze BLOG!

De technische aspecten van een geursysteem

De geursystemen die van topkwaliteit zijn, maken gebruik van de beste technische aspecten die er momenteel zijn. Dit betekent ook dat je een uitstekend geurmachine hebt, zodra je deze koopt bij een professionele geurmarketeer zoals Scent Electronics.

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

Smart beluchten met geurmachines is ook mogelijk

Verdampen, vernevelen of verstuiven zijn de manieren voor geurmachines om geuren op een goede manier in een bepaalde ruimte te verspreiden. De gecreëerde damp, op een goede manier in de lucht ingebracht door het geursysteem, ruikt overal gelijkmatig. Een stopcontact levert de energie waarop de geurmachines kunnen functioneren. Analoog en digitaal kunnen de verschillende geurmachines worden afgesteld om subtiel een geur te verspreiden, zodat de stille kracht van de geur het werk kan doen waarvoor het bedoeld is. Misschien hoeft een machine niet de gehele dag te werken en dan is het handig als dit via de app kan worden ingesteld. Op deze manier is het duurzaam gebruik kostenbesparend voor het totaalplaatje. Ook zijn er machines te koop waar meer dan twintig programma’s inzitten. Dag- of nachtprogramma’s of ecostanden, er zijn nogal wat opties beschikbaar.

Gebruik onze Geur Marketing APP

De meeste van onze geurmachines maken gebruik van de unieke Geur Marketing APP. Dit is volgens ons de enige manier om de geurmachines op de perfecte manier in te stellen. Niet alleen de dagen en tijden, maar ook de intensiteit zijn per geurmachine makkelijk en snel in te stellen.

Manieren van geur verspreiden met een geurapparaat

De vloeistoffen bestaan uit onder andere uit natuurlijke oliën die niet schadelijk zijn voor mensen, hier zijn wettelijke normen voor vastgelegd. Voor de geurmachines die gebruik maken van verdamping is vloeistof gemaakt op basis van alcohol om gemakkelijk te kunnen verdampen in de lucht. Vernevelen gebeurt met een compressor die de geurvloeistof via de verspreidingsmond de ruimte inblaast. En het verstuiven gebeurt in een wolk van kleine druppeltjes, dit is vooral in toiletruimtes te vinden. Iedere ruimte heeft zijn eigen functie en zo zijn er voor elk doel goede geurmachines te vinden. Hoe groter de ruimte is des te groter moet het geurvloeistofreservoir zijn, het te vaak moeten bijvullen van geurmachines is onhandig en niet praktisch. Een passend apparaat geeft een normaal verbruik, zonder dat het op volle toeren moet werken.

Onze aroma’s zijn 100% geschikt

Niet alle geuren zijn geschikt voor de geurmachines. Dit is hetzelfde met de essentiële oliën en aroma’s. Onze aroma’s met drie geurnoten zijn speciaal gemaakt voor onze  koudverneveling geurmachines.

Top Aroma's

NaamDoelPlekPrijs 200 ml
CYPRUS
Rustgevend en activerendThuis, school, kantoor, kleedkamer€ 39,00
FOCUSConcentratieThuis, school, kantoor, laboratorium, studieplekken€ 39,00
FRESHPositief gevoelThuis, school, kantoor, medische plekken€ 39,00
ELEGANTWarm, positief gevoelThuis, school, kantoor, kinderdagverblijf€ 39,00

Soorten en vormen

Een bedrijfsruimte biedt mogelijkheden om geurmachines bijvoorbeeld weg te werken tussen plafonds of onder toonbanken. Het is mogelijk om een geursysteem aan te sluiten op het beluchtingssysteem van het pand maar er zijn ook op zichzelf staande geurmachines verkrijgbaar, om bijvoorbeeld neer te zetten in een gang, in de lunchkamer of in het kantoor. Het doel draagt bij aan de beslissing, over welke geurmachines het beste geschikt zijn voor een bepaalde ruimte.

Hoe werkt een geurmachine beantwoord

Als je meer wil weten over hoe een geurmachine werkt, neem dan contact met ons op!

 

 

0 comments on Hoe werkt een geurmachine?

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *