De koffiegeur doet echt wonderen. In het begin van de geurmarketing bleef dit een zeer veel gebruikt voorbeeld. Door de koffiegeur te gebruiken, blijven mensen ergens langer en hebben ze zin in koffie. Maar welke geuren kunnen nog meer gebruikt worden als goed voorbeeld in de geurmarketing.

De geur van koffie als aroma

De koffiegeur aroma is zeer populair. Vooral bij diverse restaurants, bars, eettentjes en koffie plekken. Een echte koffie geur blijft natuurlijk onverslaanbaar. Maar als je gebruik maakt van geurmarketing dan kun je op elk geschikt moment precies de juiste koffiegeur beschikbaar maken. Wij hebben de geur van koffie als arome. Onze speciale aroma’s hebben ook een specifieke koffiegeur.

Begin de dag met een kopje koffie

Natuurlijk sla je je ontbijt bestaande uit een kopje koffie niet over. De geur van koffie staat er namelijk voor bekend dat het je wakker maakt maar ook ontspant. Ook als je niet graag koffie drinkt, is het je keuken in de ochtend laten ruiken naar koffie, dus geen verkeerd idee.

De geurmachine met een koffiegeur

Voor de geur van koffie verkrijgen, heb je verschillende opties, waarvan het verspreiden van een koffiegeur met behulp van een geurmachines één is. Onze geurmachines werken met koudverneveling. Hierdoor kan op een zeer goede en nauwkeurige manier de koffie aroma worden verspreidt. Het grote voordeel hiervan is dat je niet altijd verse koffie beschikbaar moet hebben. Maar dat je ook over een zeer grote ruimte de aroma koffiegeur kan verspreiden.

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

 

Andere manieren voor het verspreiden van de koffie geur

Je woning zonder geurmachine naar koffie laten ruiken kan je bereiken door bijvoorbeeld één van deze methoden te hanteren:

  • wierook of aroma branden met een koffiegeur
  • koffiebonen verbranden
  • airfreshner kiezen met de geur van koffie.

koffiegeur verspreiden

Koffie geur bestellen kan bij SCENT-E

Onze aroma die naar koffie ruikt, is bij ons een speciale aroma. Dit betekent dat deze te bestellen is. Hierbij kijken we voor welke geurmachine deze koffiegeur is, zodat we de juiste instellingen kunnen doen. Hierdoor kan de perfecte geurbeleving worden gecreëerd, en heb je op een prettige manier jouw aroma koffiegeur.

Welke geuren doen ook wonderen?

Hieronder een paar prachtige voorbeelden, die te vergelijken zijn met de bekende koffiegeur:

  • Impact kwalijke geuren op koopgedrag

Kwalijke geuren leiden daadwerkelijk tot minder verkoop. Als je kledingzaak naast een frietkraam ligt, of je woont als kruidenier vlak bij een riool, dan heb je pech.”

  • Gebruik van geuren in de USA

In de Verenigde Staten is het gebruik van geuren ingeburgerd: eucalyptus en citrusvruchten peppen je op, lavendel kalmeert, en muskus is voor de zwoele momenten.

  • Invloed van geuren op ziekteverzuim

Je mag niet vergeten dat geur een van onze belangrijkste zintuigen is. De herinnering aan een geur werkt veel sterker dan visuele herinneringen. De stimulus roept heel sterke emoties op, omdat hij verbonden is met ons limbisch systeem, dat instaat voor de emotionele beleving. Een Japans bedrijf dat in zijn kantoren geurverspreiders gebruikt, bevordert naar eigen zeggen de tevredenheid van zijn werknemers, waardoor het ziekteverzuim daalt.”

  • Geuren en verpakking

De flarden geur die sommige producten verspreiden, zorgen ervoor dat de consument de verpakking intact laat en toch perfect weet wat hij koopt.

  • De invloed van geuren op ons gedrag

Prof. Henk Aarts, geurpsycholoog aan de universiteit van Utrecht, doet onderzoek naar het effect van geuren op gedrag. Daaruit blijkt dat zelfs geuren die te zwak zijn om ze bewust te ruiken, een invloed hebben op je gedrag. Als een geur sterk genoeg is om te beseffen dat je ze ruikt, zijn de effecten nog groter. ‘Je associeert sommige geuren met een gedrag. Een citroengeur zet je aan tot schoonmaken, agressieve geuren doen je denken aan viezigheid en maken je kwaad. Geur beïnvloedt je gedrag.
‘Als je bijvoorbeeld in een zoete geur leeft, heb je voortdurend de neiging te snoepen. Dat leidt niet tot depressie, wel tot overgewicht.’

De koffiegeur is effectief

Geurmarketing is bewezen effectief. Hier hoort ook de koffiegeur bij. Kijk eens bij onze aroma’s om te zien welke geuren we nog meer hebben.

0 comments on De koffiegeur (en andere geuren) doet wonderen

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *