Onze aroma’s en geurmachines werken met nanotechnologie. Dit klinkt heel erg ingewikkeld, maar is het helemaal niet. Het belangrijkste is dat onze aroma’s die bestaan uit 3 geurnoten, op een zeer goede manier ‘samenwerken’ . Door de koudverneveling van onze geurmachines, komen de geuren (etherische oliën) op een pure manier in de lucht.

Wat is Nanotechnologie?

De geurdeeltjes zijn zo klein, dat ze zich op een perfecte manier, door de ruimte verspreiden. Doordat de geuren in de geurnoten op verschillende momenten op het ‘sterkst’ zijn, is de geurbeleving uniek. De nanotechnologie is de manier waarop deze hele kleine deeltjes in de lucht komen, en zich daar verspreiden. De geuren worden hierdoor 100% benut.

Daarnaast zorgt de nanaotechnolgie ervoor dat er een homogene verdeling van de geuren is. Hier maakt de geurmarketing optimaal gebruik van. Hierbij moet gezegd worden dat niet elke geurmachine en ook zeker niet elke geur hier voor geschikt is. Onze geurmachines en aroma’s zijn 100% op elkaar afgestemd. Hierdoor kan de nanotechnologie optimaal zijn werk doen.

De intensiteit van de geur is essentieel

Naast de chemische structuur is de juiste dosering ook essentieel. Daarom werken wij met geurmachines die ook heel precies in te stellen zijn. Daarbij is het gebruik van een app heel erg handig. Hiermee kan je namelijk heel eenvoudig de intensiteit van de geur bepalen.

Nanotechnolgie doet wonderen!

1 comments on Nanotechnologie
Mieke de Boer
Ik was erg benieuwd naar deze technologie, maar nu begrijp ik hoe het werkt. Ik heb een testmachine gekocht en wil enkele geuren proberen, ik ben benieuwd.

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *