CAFE

Project Description

Tegenwoordig wordt de juiste geurmarketing in een café, bar en restaurant steeds belangrijker.

Wij hebben daarom een nieuw aroma hiervoor gemaakt: CAFE. Ook hebben we samen met de meest verkochte geurmachine in de horeca een mooie CAFE aanbieding gemaakt.

Geurmachine en Aroma CAFE: 120 euro korting

Geurmarketing in jouw cafe (bar of restaurant)

Geurmarketing is een krachtige tool om de ervaring van gasten in cafés, bars en restaurants naar een hoger niveau te tillen. Een strategisch gekozen aroma kan niet alleen de sfeer verbeteren, maar ook de perceptie van merk en service versterken. In dit kader introduceert Scent Electronics met trots CAFE, een geur speciaal ontwikkeld voor de horeca, die de essentie van verfijnde mannelijkheid en elegantie in elke ruimte brengt.

1. Verfijnde Mannelijkheid: CAFE is een houtachtig aromatisch parfum dat een diepe, verfijnde mannelijkheid uitstraalt. Het is ontworpen om een elegante en klassieke stijl te definiëren, wat bijdraagt aan een unieke en memorabele ervaring voor elke bezoeker.

2. Complex Boeket: Deze geur opent met frisse topnoten van Bergamot, Cacao en Limoen, gevolgd door een hart van Cedar, Guaiac Hout, Patchouli en Gember. De basis van Amber, Muskus, Eikenmos en Houtachtige Noten zorgt voor een warme, langdurige indruk. Deze combinatie creëert een rijk geurprofiel dat zowel de warmte van amber als de frisheid van kruidachtige noten omvat, waardoor een complex en aantrekkelijk aroma ontstaat dat gasten verwelkomt en hen uitnodigt om langer te blijven.

3. Ideaal voor Café of Bar: CAFE is bij uitstek geschikt voor het creëren van een uitnodigende ambiance in cafés, bars en restaurants. Het aroma is specifiek ontworpen om een sfeer van comfort en luxe te bieden, waardoor het de perfecte keuze is voor horecagelegenheden die hun gasten een onvergetelijke ervaring willen bieden.

Geurmachines Scent E100

De beste geurverpreiding in jouw cafe

Het gebruik van geurmarketing met een specifiek ontworpen aroma zoals CAFE kan een aanzienlijke impact hebben op de perceptie en het gedrag van klanten. Door een aangename geurervaring te bieden, kunnen horecaondernemers een positieve en blijvende indruk achterlaten bij hun gasten, wat kan leiden tot hogere klanttevredenheid, langere verblijftijden en verhoogde loyaliteit. Kortom, CAFE is niet zomaar een geur; het is een essentieel onderdeel van de merkidentiteit en klantbeleving in de horeca.

Project Details