Portfolio Categories: Aroma

Blog Image

ELEGANT

  ELEGANT Een elegante aroma door het gebruik van de subtiele citrus geuren in combinatie met de zachte warme geuren van amber en musk. Dit alles maakt ELEGANT een neutrale, voor iedereen toegankelijke geur. Ook geschikt voor kinderen.
  Blog Image

  FRESH

   FRESH Prachtige houten geurnoten, met een frisse uitkomst. De aroma’s komen van de Chypre Familie, met bijvoorbeeld de Citrus geurnoot als belangrijke aanwezige. Geschikt voor plekken waar veel mensen komen. Doordat FRESH een zachte en subtiele aroma is, wordt deze door iedereen gewaardeerd. Veel gebruikt voor ‘medische plekken’ en kantoren.
   Blog Image

   FOCUS

    FOCUS Een subtiele geurencombinatie met witte bloemen. De samenwerking met de andere geurnoten is verbluffend. Met mooie aanwezigheid van de houtgeuren, waarbij de geuren rondom Vanille en Amber het een warme uitstraling geeft. Een aroma die niet afleidt, maar zeer geschikt is voor de FOCUS (concentratie). Een populaire aroma voor thuis, school en op kantoor!
    Blog Image

    CYPRUS

     CYPRUS Een unieke geursensatie door de prachtige combinatie van geuren uit de  Chydre Familie. Een aroma die zeer geschikt is om rust te creëren, maar daarnaast ook een activerende werking heeft. Veel gebruikt op kantoren en scholen. Een groen aroma, met een unieke grapefruit geur (citrus geurnoot), in combinatie met een speciale basis van bloemengeuren.