De professionele geurmachine heeft de geurmarketing enorm beïnvloed. Steeds meer bedrijven, winkels en andere sectoren hebben de professionele geurmachine ontdekt. Voor meer omzet in de winkel, door klanten een beter gevoel te geven, of door het merk sterker in de markt te zetten

Wat is een professionele geurmachine?

Wij hebben 5 verschilende professionele geurmachines die direct gebruikt kunnen worden. Onze geurmachines zijn professioneel omdat ze gebruik maken van koudverneveling, en op de best mogelijke manier onze aroma’s verspreiden. Ook dit hoort bij de professionaliteit omdat hierdoor wij een zuinige manier van geurmarketing aanbieden. Hieronder zie je onze professionele geurmachines, geordens van kleine naar grote ruimte:

Geurmachines

NaamBereikVerbruikExtraGeschikt voorAromafles (excl)Prijs (excl)
Scent E210 m20,02 ml/uurTestmachine inclusief 2 geuren, oplaadbaarKleine ruimte10 ml€ 99,00
Scent E140 m20,04 ml/uurAPP
Batterij en USB
Thuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer etc.100 ml€ 149,00
Scent E1080 m20,07 ml/uurAPPThuis, Kantoor, Winkel, Hotelkamer, Lobby, Ontvangsthal,120 ml€ 349,00
Scent E100400 m20,3 ml/uurAPP, aliminiumGrote ruimtes1000 ml€ 499,00
Scent E200800 m20,2 ml/uurGeschikt voor AircoGrote ruimtes850 ml€ 499,00
Scent E10001660 m20,4 ml/uurGeschikt voor AircoZeer grote ruimtes2 keer 2500 ml€ 999,00
Zes unieke geurmachines! Op zoek naar iets anders? Laat het ons weten!

 

Waarom gebruik maken van geuren?

Als je een zaak uitbaat, is het zeer belangrijk om op de gevoelens van uw klanten of potentiële klanten in te spelen. Je wenst dat je klanten gelukkig zijn en zich gelukkig voelen in jouw zaak en dat gevoel ook aan jouw zaak linken. Waar mensen gelukkig zijn, komen aan namelijk liever terug. En daar kan jij op inspelen door gebruik te maken van geuren. Geuren kunnen veel gevoelens oproepen en bepaalde geuren staan er om bekend om geluk op te roepen of loyaliteit.

Het doel van de professionele geurmachines en aroma’s

Zo kunnen bepaalde geuren ervoor zorgen dat klanten liever of langer vertoeven in jouw zaak of dat je klanten sneller zullen terugkomen. Professionele geurmachine zijn daardoor helemaal hip, iedereen wenst namelijk een fijne geur in zijn zaak en maakt dan ook graag gebruik van professionele geurmachines.

Professionele geurmachines: In welke sectoren of bedrijven wordt geurmarketing aldus toegepast?

Geurmarketing wordt vaak toegepast in establissementen waar je wel eens komt tijdens je vrije tijd. Een voorbeeld hiervan zijn bijvoorbeeld restauranten, een bar, de wellness, hotels, toonzalen, beurzen, speciaalzaken, kledingwinkels en vele andere winkels. Hiervoor worden aldus regelmatig professionele geursystemen aangeschaft. Zonder dat je het weet, ben je waarschijnlijk al regelmatig onder invloed geweest van geuren bij het beslissingsproces van jouw aankopen. Dus waarom zou je herkent zelf niet eens uitproberen, als je ervan overtuigd bent dat je de beste producten verkoopt, waarom zou je hen dan niet nog meer overtuigen door jouw winkel aangenamer te maken door geuren te gebruiken, voor ze naar de concurrentie stappen.

Geurmarketing is booming

Geurmarketing wordt momenteel al veelvuldig toegepast, waarschijnlijk hebben veel van jouw concurrentie momenteel al een geurmachines. Het is belangrijk om hier dan ook snel bij te zijn en niet achter te lopen op die opkomende trend waardoor jouw klanten alvast gelukkiger worden en een hechte relatie opbouwen met jouw zaak.
Niet alleen in de retail, maar ook tussen professionele partijen wordt geurmarketing toegepast. Dit kan er namelijk ook voor zorgen om sneller tot een beslissing te komen, dus kan efficiëntie bevorderen. Vandaar dat het ook toegepast wordt in ruimtes waar beslissingen genomen dienen te worden.

Waarom professionele geurmachines gebruiken?

Geurmarketing is aldus een interessant concept om meer mensen naar jouw zaak te lokken of eens ze binnen zijn, langer te doen blijven in jouw zaak. Professionele geurmachines zijn aldus een ‘must’ voor een succesvolle business.  Wij hebben een ruim aanbod aan professionele geurmachines. Afhankelijk van de situatie, zijn er andere systemen ter beschikking.

0 comments on Professionele geurmachine

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *