Onze professionele geursystemen worden door allerlei bedrijven gebruikt. Wij gebruiken alleen maar koudverneveling geursystemen. Daarnaast is het gebruikt van onze gratis Scent Marketing APP essentieel

Kies jouw geursystemen: de voordelen van geurmarketing

Bedrijven kunnen gebruik maken van professionele geursystemen om de klantervaring te verbeteren en hun merk te versterken. Een professioneel geursysteem kan specifieke geuren verspreiden die zijn afgestemd op de wensen van het bedrijf. Bijvoorbeeld, een restaurant kan een geur van versgebakken brood verspreiden om de authenticiteit van hun gerechten te benadrukken.

Een hotel kan een geur gebruiken die uniek is voor hun hotel en kan helpen bij het creëren van een meer persoonlijke ervaring voor de gasten. Geurmarketing kan onbewust invloed hebben op gedrag van mensen en kan leiden tot meer omzet.

Scent Electronics biedt 5 professionele geursystemen aan:

ModelVoorVoorbeeldPrijs (excl)
Scent E1515 m²Slaapkamers, auto’s€49
Scent E4040 m²Woonkamers, boetieks€99
Scent E100100 m²Kantoren, winkel, hotel€249
Scent E400400 m²Zalen, showrooms€499
Scent E20002000 m²Winkelcentra, hotellobby€999

Geursystemen voor thuis: het creëren van een aangename sfeer

Geursystemen zijn ook beschikbaar voor gebruik in huis. Een geursysteem voor thuis kan worden gebruikt om een aangename sfeer te creëren in elke kamer. Bijvoorbeeld, een geur van lavendel kan rustgevend werken en stress verminderen, wat kan leiden tot meer ontspanning en een betere stemming. Een geur van citrus kan energie geven en kan helpen bij concentratie.

Een geursysteem voor thuis kan ook worden gebruikt om bepaalde gebeurtenissen of gelegenheden te vieren, zoals een geur van vanille voor de kerst.

Het kiezen van de juiste geur voor uw geursysteem

Er zijn veel verschillende geuren beschikbaar voor de geursystemen. Het kiezen van de juiste geur kan een grote impact hebben op de ervaring van de gebruiker. Bijvoorbeeld, een geur van lavendel kan rustgevend werken en stress verminderen, terwijl een geur van citrus energie kan geven.

Voor bedrijven is het belangrijk om een geur te kiezen die past bij hun merk en doelgroep. Voor thuisgebruik is het belangrijk om een geur te kiezen die past bij de sfeer die men wil creëren.

Scent Electronics biedt een breed scala aan geuren voor hun geursystemen.

Waarom een professioneel geursysteem gebruiken?

Dit heeft allemaal te maken met geurmarketing. Een goede manier van geurmarketing maakt dat bijvoorbeeld klanten langer blijven en sneller weer terugkomen. En dit zorgt natuurlijk voor extra omzet. Doordat onze professionele geursystemen van de beste kwaliteit zijn, kost het verspreiden van de juiste geur niet veel. Daardoor kan met een kleine investering de juiste geurmarketing worden opgezet. Wil je zelf ook het verschil ervaren en beleven van onze geurmarketing? Neem dan nu contact met ons op!

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

Onze professionele geursystemen

Wij hebben een zeer uitgebalanceerd aanbod van zes geurmachines. Dit zijn de beste professionele geursystemen van tegenwoordig. Wij hebben ze gesorteerd op de grootte van de ruimte. Een belangrijk aspect bij de keuze van een geursysteem. Wij geven graag duidelijk alle mogelijke informatie over onze geurmachines. Klik op het geursysteem voor meer informatie.

 

ModelVoorVoorbeeldPrijs (excl)
Scent E1515 m²Slaapkamers, auto’s€49
Scent E4040 m²Woonkamers, boetieks€99
Scent E100100 m²Kantoren, winkel, hotel€249
Scent E400400 m²Zalen, showrooms€499
Scent E20002000 m²Winkelcentra, hotellobby€999

Professioneel geursysteem voor thuis

De geurmarketing voor bedrijven en evenementen is zeer succesvol. Er zijn inmiddels zeer veel van onze professionele geursystemen die ervoor zorgen dat de klant een unieke geurbelevenis heeft. Maar ook hebben wij professionele geursystemen voor de thuissituatie. Natuurlijk speelt het design van een geurtoestel dan ook een belangrijke rol. Daarom zien onze professionele geursystemen er ook erg mooi uit. 

Onze professionele geuren

Wij hebben speciale aroma’s die 100% geschikt zijn voor onze geursystemen. Uw gekozen geur zal verspreidt worden door een geurtoestel die gebruik maakt van verdamping. De geur zit in de parfumdruppels die door het geurtoestel wordt verspreidt. Deze druppels zullen dan op een natuurlijke manier verdampen. Deze moderne manier van het verspreiden van de geur werkt uitstekend bij het toepassen van geurmarketing. De parfum is gemaakt op alcoholbasis voor de best mogelijke verdamping. 

Top Aroma's

NaamDoelPlekPrijs 200 ml
CYPRUS
Rustgevend en activerendThuis, school, kantoor, kleedkamer€ 39,00
FOCUSConcentratieThuis, school, kantoor, laboratorium, studieplekken€ 39,00
FRESHPositief gevoelThuis, school, kantoor, medische plekken€ 39,00
ELEGANTWarm, positief gevoelThuis, school, kantoor, kinderdagverblijf€ 39,00

De trend: professionele geursystemen in elk bedrijf

Het valt u misschien niet gelijk op, maar er zijn al tal van ondernemers die met professionele geursystemen klanten en cliënten aantrekken. U stapt zo een bedrijf binnen en terwijl u de omgeving in u opneemt, denkt u: “wat ruikt het hier toch lekker” ;of “hey deze geur ken ik nog van toen ik jonger was”. Terwijl u zich onbewust of soms ook bewust afvraagt van waar de geur komt, bent u geneigd langer te blijven rondhangen in het desbetreffend bedrijf en meer aan te schaffen dat u zich had voorgenomen.

Verschillende geursystemen

Aangezien de bij professionele geursystemen behorende geurmachines in verschillende vormen, formaten en kleuren op de markt gebracht worden, is het zo een ondernemer gelukt om zijn machine onopvallend in het interieur of exterieur van zijn bedrijf te integreren. Soms maken de professionele geursystemen ook deel uit van het luchtbehandelingssysteem in het bedrijf. Hierdoor vallen de professionele geursystemen natuurlijk nog minder op.

Kies nu uw eigen professionele geursysteem

Wij hebben zes verschillende professionele geursystemen in ons assortiment. Hiermee kunnen wij elke klant de juiste manier van geurmarketing aanbieden. Wilt u meer weten over de aanschaf van een professioneel geursysteem, neem dan contact met ons op. Wij willen u graag meer vertellen en laten zien op welke manier de geurmarketing ook voor u een toegevoegde waarde kan zijn.

professionel geuren

Wie maken gebruik van professionele geursystemen?

Wij hebben negen verschillende voorbeelden verzameld. Deze maken duidelijk hoe de geurmarketing werkt. Bij elke manier van geurbeleving kunnen onze professionele geursystemen gebruikt worden.

Professionele geursystemen kunnen gebruikt worden in:

Voorbeeld 1: Wellness, Fitness en Sauna

Van sportscholen, wellnesscentra en vergelijkbare publieke ruimten is bekend, dat er een zweetlucht kan blijven hangen. Uw schoonmaakteam kan deze geuren wegwerken door de omgeving te dweilen, maar er zullen in de praktijk wellicht momenten zijn waarop dit onmogelijk is. Het installeren van een van de voor deze branche beschikbare geursystemen, brengt daar verandering in. U rekent niet alleen af met de zweetlucht en andere ongewenste geuren in uw gymzaal, maar helpt door het verspreiden van de door u gekozen geur met een van de professionele geursystemen in uw trainingsruimte. Uw sporters en bezoekers zullen zich ook tijdens de training ontspannen en op hun gemak voelen.

Geschikte geur voor stoombad

Ook indien u een sauna hebt of personen in de gelegenheid stelt om een stoombad ( Turks bad) bij u te nemen. U kunt hun geurbeleving positief beïnvloeden door de verspreiding van essentiële oliën via voor dit doel geschikte professionele geursystemen. Wij raden aroma’s aan met eucalyptus. Ook dennen en mint worden veel gebruikt. Doordat onze geursystemen perfect met een APP te bedienen zijn, kan de perfecte intensiteit worden ingesteld.

Voorbeeld 2: Handel (retail / diverse winkels)

Vooral in de handel zet men tegenwoordig vaak professionele geursystemen in. Dit als onderdeel van de merkidentiteit van zo een bedrijf, om het winkelen aangenaam te maken, hetgeen het doen van impuls inkopen stimuleert. Indien u ook de eigenaar bent van een winkel, kunt u ook professionele geursystemen in uw zaak plaatsen om een bepaald positief effect bij uw klanten te bewerkstelligen.

Meerdere kleine geurmachines

Daartoe kunt u op diverse lokaties in uw winkel één of meerdere geursystemen laten installeren. Zo kunt u bij de inrit of bij de ingang een geur verspreiden, waarmee u uw klanten verwelkomt. De geurintensiteit van de geur past u binnen uw winkel aan, naar het schema dat u samen met uw geurspecialist heeft vastgesteld. Wij raden daarom de SCENT E1 aan. Omdat deze ook met de APP te bedienen valt, kan u in een grote ruimte op een goede manier meerdere kleine geursystemen gebruiken.

Voorbeeld 3: Verzorging oftewel Zorg

Het consulteren van de arts is nimmer een leuke aangelegenheid. Vaak gaan uw patiënten van huis met het idee ongeneeslijk ziek te zijn, waardoor het moeten wachten op hun beurt in de wachtruimte, een angstige kwelling is. Dat geldt ook voor uw patiënten in een ziekeninrichting of verzorging tehuis. Dat er vaak een geur van medicijnen rondhangt zorgt er niet voor dat zij zich rustiger voelen, terwijl uw werknemers onbewust ook herinnert worden aan eigen ziekten en of ingevallen in het verleden. Tevens is het mogelijk dat de medicijn geur ze blijf herinneren aan die ene patiënt waaraan zij gehecht raakten, maar die ondanks hun goede zorg overleed.

Gebruik onze aroma FRESH

Door een van de professionele geursystemen te installeren in uw poliklinieken, de behandelruimte, (slaap)zalen en overige ruimten waar uw patiënten en hun begeleiders en of bezoekers vertoeven, kan u deze ervaring tot een minder stressende voor hen maken. Wij hebben een speciaal aroma, geschikt voor deze ruimtes. Lees eens over ons aroma FRESH.

Voorbeeld 4: Horeca (hotels, restaurants en cafés)

Als u een bedrijf heeft in de horeca sector, weet u waarschijnlijk reeds hoe belangrijk geur van uw gerechten en dranken is voor het opwekken van de eetlust bij uw klanten. Ook bent u er mee bekend dat er personen zijn die de gewoonte hebben hun voedsel eerst te ruiken, alvorens het op te eten. Misschien heeft u daarnaast ook gemerkt dat als u een bepaald gerecht klaar maalt waarvan de aroma tot in de eetzaal te ruiken is, u met moeite aan de vraag van dat gerecht kan voldoen.

Hotelgeur

Indien u de uitbater van een hotel bent, weet u beslist wel dat de geur van een frisruikende omgeving, ook zorgt voor het beeld dat uw gasten van hun verblijf krijgen. Velen uit deze sector zijn u dan ook voorgegaan met het installeren van professionele geursystemen in de diverse ruimten van hun bedrijf. Sommige hotels verspreiden de geur van rozen met deze professionele geursystemen en brengen daarmee hun gasten ingedachten terug naar een huwelijksfeest die zij ooit bezochten. Wij hebben diverse speciale hotelgeuren, ‘afgekeken’ van de grote hotelketens.

Andere aroma’s

De geur intensiteit is dan wel verschillend, om op die manier te voorkomen dat de geur als hinderlijk wordt ervaren. Caféhouders gebruiken de geur van koffie om klanten aan te trekken, terwijl de geur van vers gebakken brood of gebak, een vaak gebruikte geur in deze branche is. 

Voorbeeld 5: Entertainment (in- & outdoor)

Bent u de organisator van grote evenementen? Dan weet u als geen ander hoe een enthousiaste mensenmassa kan ruiken na een paar uren. Vooral als zij helemaal los zijn gegaan tijdens een gezellig popconcert of niet waren weg te slaan op de dansvloer van uw discotheek. Wij hebben 5 standaard geurmachines, maar ook allerlei geursystemen op aanvraag.

Geursysteem voor buiten

Er zijn ook professionele geursystemen die u buiten kunt laten plaatsen, bevestigen of installeren. Een outdoor professioneel geursysteem, wordt bijvoorbeeld in een billboards verstopt. Door de reikwijdte en de manier waarop de door u gekozen essentiële olie wordt verdampt, kunt u er van verzekerd zijn dat het gehele terrein of de zaal naar de geur ruikt. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om middels een app de geur intensiteit te reguleren.

Verschillende geuren

Met dergelijke professionele geursystemen kunt u bijvoorbeeld de geur van popcorn en suikerspin over het kermisterrein verspreiden, terwijl de standhouders van uw evenement ervoor kiezen een van de draagbare professionele geursystemen te plaatsen in hun tentje, waardoor zij zich van de overige deelnemers kunnen onderscheiden. Veel gebruikte geuren in uw branche zijn de oliën gebaseerd op Seringen, Sinaasappel en lavendel, die er allen op gericht zijn de gezellige, ontspannende en recreatieve sfeer op uw evenement, te onderstrepen.

Voorbeeld 6: Transport

Reizen is tegenwoordig voor velen ook een stressende ervaring. Indien het een vliegreis betreft, schiet men thuis bij voorbaat al in de stress omdat men de aanmeldingstijd niet wenst te missen. Helaas komt het vaak genoeg voor dat vluchten vanwege het slechte weer worden geannuleerd of vanwege omstandigheden la typt er dan voorgenomen, worden uitgevoerd.

Rustgevende aroma’s

U snapt dat een dergelijke vertraging voor nog meer wrevel bij uw passagiers kan zorgen. U kunt als touroperator op deze gemoedstoestand inspelen door in de wachtruimte van het vliegveld één of meerdere professionele geursystemen te laten installeren. Indien uw reisbureau op dezelfde plek gevestigd Is, bent u daarnaast in de gelegenheid om uw klanten kennis te laten maken met uw bedrijfsgeur door zo een geurapparaat in uw unit te plaatsen. Wij bieden de Chypre aroma’s aan, zeer geschikt voor deze situaties.

Voorbeelden uit de praktijk

Van Singapore Airlines is het bijvoorbeeld bekend, dat zij aan geurmarketing doen, door zowel hun toestellen, alsook hun stewardessen en de handdoeken die zij uitreiken van de speciaal voor hen ontwikkelde geur, laten voorzien. Door deze handeling drukken zij dus een stempel op het geheugen van hun reizigers, die daarom gebruik blijven maken van hun diensten.
Voor de transportsector zijn geuren als jasmijn, laurier en kamperfoelie ideaal, omdat het deze geuren zijn die een kalmerend effect, te weeg brengen.

Voorbeeld 7: Uitvaart verzorgingsbedrijven

Indien u het tot uw missie gemaakt heeft om familieleden, vrienden en kennissen van een overledene te helpen met het op een waardige manier afscheid nemen van hun dierbaren, dan weet u uit ervaring hoe aangeslagen en emotioneel dit afscheid in de meeste gevallen is. Ook in dit geval kunt u door geurmarketing te incorporeren in uw bedrijfsvoering, deze emotionele momenten helpen verzachten middels het verspreiden van een essentiële olie die een troostend en kalmerend effect heeft op de mens.

Jasmijn en Lavendel: CYPRUS

De geuren jasmijn, lavendel en kamperfoelie komen samen met melisse, hiervoor in aanmerking. Ons aroma Cyprus kan hier goed voor worden gebruikt. Belangrijk is dat de geur niet te nadrukkelijk aanwezig is. Hiervoor hebben wij een APP waarmee ook de geurintensiteit perfect ingesteld kan worden.

Subtiele geurverspreiding

Verwerkt in de professionele geursystemen van een van de hierboven genoemde geurmarketing experts, bent u in de gelegenheid de geurverspreiding te reguleren door tijdens de verschillende momenten van de uitvaartplechtigheid, bijvoorbeeld een andere geur te verspreiden. Het installeren van een van de vele professionele geursystemen, zorgt er ook voor dat de typische lijkgeur of uitvaartdienstgeur, wordt verbloemd. Daardoor slaan de nabestaanden dit belangrijk doch emotioneel gebeuren op een minder pijnlijke manier in hun geheugen op, hetgeen hun rouwverwerking ten goede komt.

Voorbeeld 8: Onderwijsinstituten

Ook in her onderwijs kunnen de professionele geursystemen helpen, om de concentratie van leerlingen of studenten te verbeteren, waardoor zij betere schoolprestaties leveren. Essentiële geuren als mint, olibanum en rozen, zijn voor dit doel het meest geschikt. Afhankelijk van de oppervlakte van het klaslokaal kunnen er één of meerdere professionele geursystemen worden geplaatst. Wij werken dan met het aroma FOCUS.

Voorbeeld 9: Kantoor & Thuis

Indien u uw werkzaamheden vanuit een klein kantoortje verricht of belangstelling hebt voor professionele geursystemen die passen in een thuis setting, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een kleine geurmachine voor ruimtes tot 40 m2. Deze kan aan de muur opgehangen worden. Met de APP wordt dan dit geursysteem perfect ingesteld.

Kies jouw professioneel geursysteem

Er zijn vele mogelijkheden voor de aanschaf van een professioneel geursysteem. Wij hebben 6 specifieke geurmachines en 20 speciale aroma’s. Mocht uw keuze hier niet bij zitten, dan helpen wij u graag verder.

Voor meer informatie neem nu contact met ons op!

0 comments on Kies een Professionele Geursystemen (met een goede geur)

Post a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *